Just gonna stand there and watch me burn, well thats all right because i just need alvedon, i loove alvedon

Ska byta bloggportal, blogg.se är så sjukt tråkigt. Är kluven, bubbleroom eller devote ? Fast jag orkar inte hålla på och krångla nu..stannar allt kvar här ett tag iaf.

Är sjuk, redan. Efter bara en vecka i skolan. Säkert bara för att alla i skolan bär på en jävla massa virus, äckel som inte tvättar händerna. Haha, nä då.. men helgen består av att gå runt i pyjamas, käka alvedon, halstabletter och dricka te.  Måste verkligen bli frisk, annars kommer det verkligen bli jobbigt att va i skolan.

1. Man känner sig sjukt ofräsh när näsan rinner och rösten försvinner när man ska prata med nån.
2. Jobbigt att sova när man är tätt i näsan, orka gå upp när man inte har sovit.
3. Det är omöjligt att känna sig glad, snygg eller social, man vill bara ha en filt och en kopp te, inte sitta och räkna matte.

Hahah, inte konstigt att jag har så få läsare när jag bara klagar, nä men det kan va lite chill att va sjuk, lyxigt att alla är snälla mot en. ;)
Så ni alla som är sjuka,be för att vi ska bli friska, sov, drick te och ät vitlök och utnyttja alla där hemma haha.




Dagens (nattens) låt


Jaduu.

Önskar seriöst sommarlovet varade en månad till, hade fan vart otroligt tacksam hela mitt liv!

Iaf, va o storhandla med min familj, passa på att köpa lite pennor till skolan och köpte té höhö, kanske inte så intressant men tét va gott iaf. Drack en kopp nyss, och ska snart lägga mig har jag tänkt, bara 2 dagar kvar av friheten trots allt. Då vill man ju inte sova bort dom.

Apråpå skolan, är det bara jag som tycker det är creapy att komma tillbaka...Asså nu när jag tänker efter så är jag nervös och spänd hahah ? Ska inte ens få nån ny klass, samma människor, så vad är jag rädd för egentligen? Det jag undrar är ifall 9:an är tuffare än 8:an ? Det borde va det, men jag venne. Så länge vi inte snackar nationella så tycker jag att det verkar rätt nice ?

Eller, nån som har gått ur 9: an



tét btw :  


Vackert väder

Stör mig otroligt på vädret. Vädret har sugit i 3 veckor nu, och precis när mitt sommarlov slutar så bestämmer vädergudarna sig för att göra mig sur. Just när skolan börjar ska vädret va som bäst.

Aja, ska ut och försöka njuta av dom sista dagarna på lovet.

Här har ni dagens låt:

                     

Music ♥


"Sov" dåligt inatt

Åh, hade världens hemskaste natt. Försökte somna men 03.30 gav jag upp och kolla på teve tills klockan var 05.45. Åt och gick runt och hade tråkigt. La mig sendan 06.49 typ och sov till 12.15. Kul liv man kan ha? 


Natti

Åh, skrev ett skitbra inlägg förut men deet försvann, FAN ! Och jag vet inte ens varför ?

Aja, nu blire sängen, men först lite teve. Fast aa, det är inga bra program vid den här tiden ?

Godnatt ! ♥


My favourites

Hårspray: Phc ca. 70 kr på åhlens. Doftar gudomligt !  Volume Styling heter den men jag använde den även då jag bara ville få lite mer hållbar frisyr, funka super !

Foundation : Antagligen den bästa jag nånsin testat, ser naturlig och fin ut.   Maybellin Dream Satin liquid. ca. 149 kr.

Puder: Maxfactor Creme Puff ca. 100 kr. En av dom billigaste och bästa jag har testat, så den gillar jag.


Förlåt för dålig uppdatering idag

Hann inte uppdatera idag tyvärr...Förräns nu då.
Är inte på blogghumör direkt. Men iaf, idag så tog jag en vilodag, kolla teve, laga mat, läste va ute och trädgården lite. Gjorde inte alls mycket egentligen, men hann ändå inte skriva nåt för jag tyckte det var trevligare och göra annat. Blev ju fan typ 8 inlägg igår, så jag vila lite hahha :*


Godnatt

Lägger mig inte direkt så som jag planerat men, care.
Jag säger godnatt nu så hörs vi imorn.


blogg.se eller devote ?

Nu har jag en fråga mina kära läsare, vilken bloggportal är bäst ?

DEVOTE eller BLOGG.SE ?

Funderar på att byta till Devote, där kan man ju ha tidsinställda inlägg och byta textstil och så ?


Fast nää ??


Film nu, kanal 3

Nu blire film, Uptown Girls med Dakota Fanning och Brittany Murphy, som avled för inte så längesen.


Amerikansk komedi från 2003. Molly Gunn är dotter till en död rockstjärna som lever på sitt arv och aldrig jobbat en dag i sitt liv. Tills nu. När hon luras på sin förmögenhet tvingas Molly ge upp sitt lyxliv och skaffa ett jobb. Hon anställs som barnsköterska hos Ray Schliene. Det blir en stor omställning för den odrägliga och bortskämda Molly.


Tips, bästa plattången

Den här plattången är en av dom billigaste plattängerna, ändå är den bättre än en plattång jag köpte för typ 1000 kr. Man får jättelent och platt hår som håller sig så länge. Den kostar runt 499 kr och kommer från OBH Nordica.



GLÖM INTE VÄRMESKYDD !


HAHAH


Kissie blir alltid fin på kort.


Bilder från : http://www.kissies.se/


Choklad

Sitter och käkar choklad och känner mig smått patetisk. Ena stunden bestämmer jag mig för att inte äta godis, andra stunden tänker jag att det bara är några enstaka kalorier. Fuck godis och dom som producerar det. <3 

Saker jag gillar ♥

Inpackningar Den som uppfann inpackingar är min gud ! Det är godis för håret, utan det hade jag typ vart flintis.

 
Deodorant Jag behöver väl inte säga mer ?


Pengar Typ det viktigaste i ens liv ? Förutom kärlek, hälsa och familj då.


Smink Man ser mycket piggare och snyggare ut. Kolla själv ↓
 

Löshår Fint med lång hår. Och man blir inte lika ledsen efter ett frisörbesök ifall frisören har klippt för mycket, vilket dom alltid gör.



Zumba Nu säger antagligen rätt många VAD ? Det är dans, typ afrikansk dans och latina . Jättekul träning, rekomenderas.




Bio Jag älskar att gå på bio, synd bara att det är rätt dyrt.



Twilight Blir ju lite bio här med, men nu menar jag också böckerna. BIG LOVE ! Har läst alla, och jag hoppas, hoppas att det kommer fler.



Jordgubbsté Godaste höstdrickan /vinterdrickan. Är jag konstig om jag har mjölk i jämt ? :)



Höst Höstmodet,höstmyset,skornaa !



IKEA Där finns massa, massa, massa saker. + mat. Typ paradiset ? ^^



Lax Lätt godaste fisken ! + SUPERNYTTIGT



Sallad Bästa maten ! Kan varieras på 10000 sätt, säkert fler. Och är jättegott och nyttigt ! <3








Äggröra

Vaknade 06.45 och va pigg ! Otroligt ! :O
Men eftersom det inte fanns nåt att göra så tidigt på morgonen så somnade jag om och vaknade 11.00. Rätt bra, eller ? Kände mig extremt duktig som gjorde äggröra till mig själv haha.

Egentligen skulle jag åka och handla kläder idag, men jag tar det imorn ist. Har inte riktigt bestämt om jag ska handla här i närheten eller om jag ska åka till Göteborg. Vi får se hur det blir.

En annan grej är att jag nu längtar tills skolan börjar, udda ?

Men om jag inte har fel så kommer det va kul typ första veckan bara. Sen kommer läxor, prov,uppsatser och annat. Kommer bli tråkigt att ha lite tid för träning och kompisar...


Jag är smartast

kom på en skitbra grej. jag ska lägga mig så här.

Måndag (idag) : 00.15
Tisdag: 00.00
Onsdag: 23.45
Torsdag: 23.40
Fredag: 23.30
Lördag: 23.15
Söndag: 23.00

Kommer vara pigg på första skoldan' Yeah ! :D

Detta måste jag köpa


 

1. Glansdroppar, utan dom blir mitt hår livlöst, slitet och frissigt. Måste ha innan skolan börjar!
2. Kavaj, jag vet inte varför men jag har vart sugen på en kavaj jättelänge nu, värre än godissug.


SATC

Jag har i stort sett kollat på Sex and the city varje kväll på kanal 3. Nu är det slut, känns så sorgligt. Fast jaa, det började typ 23.00 och slutade runt 00.30. Kanske bäst att det slutade, annars hade jag kollat på det även när det är skola. Och då hade jag bara fått 5,5 timmars sömn, och man behöver ju runt 7-8 när man är 15.



Btw, vilken SATC tjej är eran favorit ? Min är faktiskt Charlotte, hon är så söt och snäll mot alla jämt. Fast jag har hört att hon som spelar henne har gjort en sexvidéo ?


Prickig svamp -.-

Vissa kanske undrar hur gammal jag är och om jag är normal när de ser va min blogg heter. Haha, jag är 15 och för det mesta normal, antar jag.

Orsaken till varför min blogg heter som den gör är att jag aldrig tänkte blogga, den här bloggen skulle vara "en testblogg". Jag ville bara se hur allt funka när man blogga och så,hehe. Jag funderar hela tiden på att ta bort den, pågrund av namnet på den. Prickig svamp haha, jag syftade på flugsvampen dårå. Ett beslut jag ångrar nu, finns nog inget fulare än namnet på den här bloggen. Jo, harkrankar. Googla...

Jag kan ju ta och göra en ny blogg, men jag orkar inte. Är för lat, och det finns ett plus med namnet. Det är definitivt unikt. hahahah

Jag är 99,9 % säker på att den här bloggen inte blir känd. Men tänk om, tänk att va känd som prickigsvamp ?
Äsh, inte värre än att va känd som Kissie.


Wildflower by Kenza





 

Skulle inte va fel o ha dom skorna


Sent ?

Hej kära läsare. (haha, typ ni 4 personer som läser)

Dagens första inlägg, jättetidigt ju. HA-HA.
 
La mig 03.30 igår, vaknade 12.14. Det går ju jättebra det där med att vända på dygnet.
Känner på mig att första dagen i skolan, så kommer jag gå runt som en zombie, kommer ju verkligen va pigg om jag går upp kl. 06.00.

Iallafall, jag har ångest, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig första dagen. Jag vill se perfekt ut, vem vet, det kanske börjar en snygging i vår klass? Nä men det är viktigt att se bra ut när folk inte har sett dig på 2,5 månad. Typ en fjärdedel av året nästan, sjukt ju. Då kan man inte komma i mjukisbyxor och ofixat hår ? Eller ? Hahah, känner jag mig själv så kommer jag att vara så trött att jag släpar mig själv till skolan i pyjamas. 


Mina klasskompisar :
 
            

Jag ? :







02.56

Sista inlägget för idag.

Det blev rätt mycket uppdatering idag, vilket jag är glad över. Jag gillar att blogga, mer och mer för varje dag. Förut sket jag i det totalt, nu kliar det i fingrarna och jag blir sugen på att skriva ett inlägg...

Nä men, nu ska jag faktiskt sova, måste vända på dygnet denna veckan, skolan börjar ju som sagt om en vecka. + skönhetssömn är viktigt haha. SOO KISSIE STYLE !


HAHAHHAHAH Gonatt <3

De 6 vackraste kvinnorna och männen (enligt mig)

◊ Angelina Jolie, jag tror seriöst INGEN tycker hon är ful



◊ Megan Fox, självklart ?



◊ Leighton Meester, hennes ögon !



◊ Lauren Conrad, älska hennes personlighet och utseende. :)


◊ Adriana Lima, finaste kroppen typ ?



◊ Cassie
 

♦ Taylor Lautner, HET, begåvad och underbar ! <3
 

♦ David Henrie, från Disney Channel haha  :O
2907857887_173fd2a1b1_o.jpg David Henrie image by 123photo_2009

♦ Chace Crawford


♦ Channing Tatum


♦ Chad Michael Murray


♦ Brad Pitt, haha, hur gammal är han egentligen ? :o Känns som om han har vart snygg aslänge.


Saker jag vill ha från H&M

                


Skolstart tips

Här är några grejer som kan göra det lite lättare att gå i skolan :

En snygg skolväska

 Det blir liite roligare att bära hem läxorna om man har en grym väska att lägga läxorna i. Denna är från Accent.


En annorlunda kalender

I den kan du skriva upp läxor, viktiga möten, träningar och födelsedagar. På så sätt är du alltid förberedd och du slipper även skäll från läraren. Roligast blir det om den ser lite annorlunda ut.

Coola pennor att skriva med

Mycket roligare att skriva med än pennorna som man får i skolan. Köp några i olika färger att skriva i kalendern med också :D 



 

Ha en ledig plats där du inte blir störd 

Gör inte läxorna framför teven eller datorn, det tar bara mycket längre tid. Se till att du alltid har plats för alla böcker på skrivbordet, för mig brukar det va så att jag måste röja undan först haha.












sista veckan på sommarlovet

Sista veckan på sommarlovet nu då. Jag börjar den 23, vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Jag är glad att jag får träffa alla igen, kanske se några nya i klassen och få va med mina tjejor varje dag igen. Men samtidigt känns det så sorgligt, jag hade stora planer för den här sommaren. Jag har väntat på den länge, men jag lyckades nog i stort sett inte med något jag ville. Sommarlovet skulle bli en tid då jag fick ordning på allt, men jag har gjort det rörigare för mig själv x) :(

Jag fasar inför 9:an. Det är nu det blir seriöst, jag ska ha nationella och välja gymnasielinje, något jag kan ångra hela mitt liv ifall det blir fel. Jag fattar faktiskt inte, de vuxna tvingar oss att bestämma vad vi vill jobba med och sköta skolan nu och ta vuxna beslut, men de tycker inte vi är vuxna nog att t.ex köra bil eller åka utomlands själva.  



Jag planerade att bli sådär brun, är nog snarare lika brun som Edward Cullen.


Found you finally, you make me wanna say: Oh My God !

Åh, enligt mig den bästa mascaran som finns! inte för att jag har testat alla

Jag är en person som inte klarar mig utan långa,tjocka och täta fransar, känner mig skitful då. Kom inte och säg, bla bla bla alla är fina som dom är utan smink, för jag blir 1000 gånger nöjdare med mig själv när jag har fina fransar. Något jag stör mig på,är när folk har typ 3 ögonfransar och tror dom lägger på mascara fint. Haha, sorry.

Iallafall, kolla på hennes ögonfransar (bilden), när jag såg reklamen blev jag typ kär i dom. Alla tänker: Det är photoshopat, sånna ögonfransar går inte att få. Okej, kanske inte riktigt så perfekta, mer klumpiga och inte så jämna, men så långa och tjocka.  Det tar lite tid och så, men det blir nästan så. Fast jag tror inte den passar alla, vissa blir så sura för att man får lite klumpar eller för att borsten är för stor osv. Alla hakar upp sig på nåt på en produkt. Men den är värd att köpa för att testa tycker jag. Jag har köpt typ 2 sånna nu iaf.

Ett minus-priset. Den kostar ca. 165 kr. Inte så farligt, men dyrt för att va loreal, det är ju ett så kallat "budgetmärke". Jag tycker ioförsig att den är värd det :)
Det är lite knäppt att ett märke som Chanel bara tar ungefär dubbelt så mycket för en mascara som Loreal. 







Budget vs lyx

BUDGET

Viva la divas 3 In One concealer. ca. 75 kr
Har haft den i typ ett år, än är den inte slut. Väldigt dryg och täcker bra enligt mig.
Jag är nöjd, kostade bara 75 kronor!



LYX

Make up stores Cover All Mix. ca. 265 kr
Eftersom jag var jättenöjd med viva la divas concealer tänkte jag nu köpa den här nån gång då jag får pengar. Kan ju skriva vad jag tycker om den då. Men jag har än så länge bara hört positiva grejer om den här produkten. Fast det höga priset är ett minus, men jag får väl hoppas att den är jättedryg.


Sämst

En sak jag verkligen stör mig på är Gina Tricots dåliga leggins, dom för 99 kr.
Dom spricker efter typ 3 gånger, på sömmen som går innanför låren. Har köpt ungefär 12 par leggins nu, varenda har spruckit. Så jag har lagt typ 1200 kr på värdelösa, kassa leggins. Ett tips: köp inte.


Back again.

Har varit borta i 1,5 månad. Eller inte borta från datorn utan från bloggen. Hade för det första ingen aning om vad jag skulle blogga om, för det andra så vare inga som läste, så det kändes helt meningslöst. Men när jag själv läser typ 15 bloggar dagligen så äre lite svårt att undvika att själv bli sugen att skriva ett inlägg då och då. Så jag gör ett försök i min fula blogg. Puss



RSS 2.0