Heeeeeeeeeeeeeeeej

  • franska inlämningsuppgift
  • inlämningsuppgift till imorn som ett helt betyg hänger på, som jag för övrigt inte har en tanke på att göra
  • bild, måla ett helt jävla rum i typ perspektiv så det går inåt lr nåt
  • bild,självporträtt.

Och hur ska jag hinna allt detta på typ några dagar ? :O Det suger och ha så mkt och göra :(


19.03

Gossip girl nu. Vi hörs sen :*

...

Tänkte skriva ett litet trevligt inlägg men vi ska tydligen handla så det blir inget.

Mors dag ♥

Glöm inte era mammor idag. Ge dom lite ledigt, gör maten, hjälp till. Köp nånting, det här köpte jag till min kära mor.



+ ett kort. Och så klart hade jag packat in allting fint.


Kvällens resultat...

Okej, Tyskland vann. Fattar inte varför. Det är nåt jävla skämt det här. Får lära mig och gilla deras bidrag. :/

 12 från Sverige till Tyskland :S

Bästa Safura kom 1 (i wish), okej hon kom 4 vilket är bra iaf. Men synd ändå...♥


eurovision

Vafan är det här eller ? :O Tyskland leder just nu med en låt som är fulare än bajs.
Om dom vinner tänker jag inte kolla Eurovision nästa år. BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Och min underbara favorit från Azerbaijan ligger bara 10.

Justee. Sötaste Erik Saade ska dela ut rösterna från Sverige !!!! :D:D:D:D:D <3<3<3<3<3
Jag har humörsvängningar, Safura fick sin tredje 12 men ligger inte ens i top 5 :(
Och jag får panik varje gång tyskland får en 8-12 :@

Diss och hiss

DISS


Att håret blir slitet Varje gång mitt hår börjar bli så där långt och fint som jag vill ha det så börjar det bli jätteslitet. Det går av, delar sig, blir vitt och splittrat. Plattar håret varje dag eftersom det är vågigt och fult och har ingen frisyr alls. Det suger att jag jämt måste klippa mig. Och ja, jag har testat piller som ska göra det starkare. Det hjälper inte heller att jag använder alla möjliga värmeskydd, inpackningar och serum.

När man glömmer eller tappar nånting Man blir sur och förvirrad. Det värsta är när man tappar nycklar eller mobil. Speciellt när man ska till skolan/jobbet, då kommer man försent och blir helt sönderstressad.

Eurovision Missuppfatta mig inte nu. Jag älskar Eurovision och allt det där. ♥ Men ibland (ofta) känns det som om det inte handlar om låtarna utan om vilket land det är. Som nån sa hahah, turkiet kan skicka in en kebab och fortfarande kunna vinna ?

HISS

När man hittar roliga grejer Nåt man trott var försvunnet för länge sen, nåt man hade letat efter i flera månader eller mer. Nåt man saknade men accepterat att det var borta. Och så plötsligt öppnar man en låda man senast kollat i för 5 år sen, och där ligger prylen !


 

Omg, hahah, vad jag dissar idag.


lördag

Ni har ingen aning om hur mkt jag vill till Liseberg ! När jag är där åker jag allting, höjdskräcken, uppskjutet och uppswinget och canonen och allt annat. Känner mig som ett litet barn när jag är där, bara springer runt från karusell till karusell. Jag vill dit nuuuu ! :D

 

Bilden är rätt fail eftersom jag tog den med mobilkameran för typ 2 år sen när jag åkte det där tornet som är sjukt segt och snurrar runt.


Safura- Drip drop

Enligt mig en av dom bästa låtarna. Skriven av Anders Bagge och nån mer svensk :)
Jag tror jag hoppas att den ska vinna imorn.

Taio Cruz ft. Ke$ha- Dirty picture



Gått runt och sjungit hela dagen...take a dirty picture for me,take a dirty picture, send the dirty picture to me,send the dirty picture...Inte undra på att alla lärare glodde. HAHAH och vissa elever med

Morr.

När jag gick upp sken solen och det var jättevarmt. Okej, jag behöver inte ha nån jacka tänkte jag då. Gick till skolan i sandaler. Sista lektionen började det spöregna. Fick cykla i sommarkläder. Så nu sitter jag här med en kopp jordgubbste och datan och torra kläder såklart :)

Btw. Som alla säkert redan vet gick Anna inte till final. Jag själv ogillade låten och scennumret (vilket scennummer,hon bara stod där?). Men jag blev faktiskt förvånad att hon inte gick vidare... :(


Bad boys ? Nej nej


Vad tycks ? :D

rubriker är onödiga

Är inte direkt på världens bästa humör. Jag säger bara LÄRARE :S
Nu när det är fint väder så ger oss dom så mycket och göra att man bara vill dö. Bara för det är sista veckorna nu. Seriöööst.

Men aja. Kom hem för 1 timma sen och har suttit och lyssnat på musik i hopp om att glömma alla fula människor hahha. Erkänn jag låter som världens positivaste människa.  ;)

Idag är det iaf Eurovisions andra semifinal 21.00. Och då hejar alla såklart på Anna Bergendahl :D

Är i skolan.

Sitter i skolan fortfarande. Vi har slutat men jag sitter med kompisarna och bloggar.
Jag såg att ni gick in även fast jag inte uppdatera på länge, skitbra ! ♥

Och jag tänkte fråga er en sak. Jag funderar på att göra en smiley piercing. Tycker ni det är fint och har nån av er gjort det ?




Ho ho ho !

Om 20 minuter tycker jag att alla ska sätta på teven och kolla på gossip girl. 

Kraaaam 


skitfint ute !

asfint väder ute. skulle bli förvånad om jag hade många besökare idag. Jag tycker alla ska ta på sig sommarkläder och gå ut ! köp en glass,grilla, träffa kompisar eller vrf inte va med familjen ? man träffas ju inte så mkt i veckan.

Puss



I 2 dagar hade vi över 26 grader. Idag försvann solen och det är mörkt. Det småregnar. HAHA. Men det är ganska bra för då kommer det mer inlägg här ? :D

Iaf. Ska snart till affären. Ska köpa lite gott, jag vet inte vad. Godis, chips ?  Dipp, popcorn ? hahah. i-lands problem.

Depends nya lack (:

Depend har ju släppt dom nya sommarfärgerna kom jag på. Dom flesta är otroligt fina. Och otroligt billiga, bara 25 kr för en 5 ml flaska. Det är ju asbra ! Då kan man ha många olika. Jag vill iaf ha nummer : 54, 196, 197, 198, 199,200. Vilka färger tycker du bäst om ?




åh.

Sitter här och drömmer om att någonsin få den hära väskan. Är grymt kär i den. Men den blev lite fulare när jag såg att Dessie hade köpt en sån. hahah ;)



Den kan du köpa på www.modekungen.se 

 

Aja.

Care. Orkar nt bry mig om vad jag skriver. Hahahha. Är sur på er. Asså min statistik är typ ett rakt sträck nu. HAHHA. Förlåt att jag dampar. PMS.

Men iaf. Var i stan. Köpte detta:






Funderar på att sluta blogga...

Ärligt, ingen läser ändå typ :(


Hallå (:

Lite sent inlägg men bättre än inget.

Asså vi lever verkligen i ett konstigt land. Igår regnade det och var skitkallt, idag var det sommar, runt 25 grader och jag gick runt i sommarskor. HAHAH ?  :o Sverige är nog det enda landet där man kan ha alla fyra årstider på en och samma dag. Nä men jag är jätteglad för det och hoppas att vädret blir lika fint imorn, jag vill bli bruuun. Så himla fint och ta på sig en sommarklänning eller shorts till solbruna ben :* Och så kanske killarna spelar fotboll utan tröja på fotbollsplanet i närheten här ;)

Hahah, tevenörden (jag) sitter och kollar på Anna Anka söker assistent. Ska fortsätta kolla nu.

Puss Puss

Hiss och diss

Längesen jag hissa och dissa... (:

HISS

1. Uteserveringar Så himla mysigt att sitta på en uteservering, solen lyser och man fikar med några vänner. Det är lyckan liksom.

2. Nagellack Man blir typ genast mycket gladare när man har naglarna i nån snygg färg. Iaf jag. Jag skulle kunna ha 164947 nagellacksflaskor hemma och byta färg 2 gånger per dag.  

DISS

1. Tandläkarbesök Läskigt,jobbigt och aa, det händer ALDRIG något bra där.


Häj :*

Kom hem från skolan för nån timma sen. Är sur för att det regnar hahahha. Men aja, tisdag idag ju. För min del betyder det teve från 20.00 - 22.55. HAHA nörd är jag. Nä men idag kmr massa bra program. Så aah, detta blir väl kanske det enda inlägget för idag, sorry. :( <3

 


Hejsan :)

Kom hem från skolan precis. Ganska skönt efter en lång helg och träffa alla. Men såklart, lektionerna är inte det roligaste direkt. Men kompisarna är underbara och gör skolan bäst ;) <3

O justeee...Statistiken har sjunkit..massa -.-'

Titanic 2 ?

Har hört att det ska komma en uppföljare till en världens bästa filmer Titanic ? Asså jag vet inte...Är det sant ? Har sett en trailer och allting men vet fortfarande inte om det stämmer. Nån som kan som har koll på ifall den kommer och isf när ?

 

Mår så jävla bra ! :D

Humöret är på topp. Konfan är avklarad och bloggen får allt mer besökare. Kan det bli bättre ? :D
Aja, nu vill jag att alla komenterar då blir jag ännu gladare ! Skriv vad ni vill att jag ska skriva om i bloggen ! ;)<3

Yey ! :D

Har fått massa besökare idag. Ni skulle bara veta hur lycklig jag blir. ! <3 hahahha.

Sticker snart iväg och konfirmerar mig men innan det tänkte jag lägga upp bilder på skolavslutningsklänningar. Det är ju mindre än en månad kvar till sommarlovet ! :D



Alla är från www.nelly.com



wohoo!

Erkänn jag har blivit mycket bättre på att uppdatera ?  :D

Iaf...Konfirmerar mig idag ju. Är sjukt nervös och har massa att göra.

Nivea Angel Star



Niveas nya body lotion luktar underbaaart! Luktar hallon, och det bästa är att den varken luktar för starkt eller för svagt. Tummen upp. Det speciella med just den här body lotionen är att den ska anpassa sig efter huden, asså matta ner feta zoner och återfukta torra. Jag älskar den iallafall.

Hahaha, stod lite och lukta på deon i affären faktiskt hahah. Men inget jag ville ha eftersom jag hatar kul-deodoranter. Dom är kletiga, blöter ner onödigt mycket och så står man där och viftar för att det ska torka.

Dushkrämen fanns inte. Antingen tog den slut (när jag köpte bodylotionen tog jag den sista) eller så fanns den bara inte där jag var. Ska leta efter den, men den är säkert skitbra eftersom alla niveas dushkrämer jag testat har vart grymma (:


prickig svamp ? hahaha



Är hes,näsan rinner och jag ska konfirmera mig imorn :S Känns ju lite lagom kul.


Kort inlägg (:

Jättelängesen jag blogga. Senast var ju typ när melodifestivalen var :o
Illa. Ska bli bättre på att uppdatera, jag lovar <3

Just nu sitter jag och pluggar franska, har det som språkval och vi har prov imorn :( Önska mig lycka till ? ;*


RSS 2.0