Hiss och diss

HISS

1. Rstahl
http://rstahl.devote.se/

Underbar blogg, läser den varje dag. Älskar att tjejen använder sin "bloggmakt" eller vad man nu ska kalla det, till att stärka tjejers självförtroende. Hon är sig själv, försöker inte göra sig till för att få mer läsare. Hahah, en rolig blogg helt enkelt och Rebecka vågar bjuda på sig själv. Tummen upp för det. 

2. En självklar hiss, alla hissar ! Haha, man slipper gå upp för alla trappor. :D
  


DISS

1. Dessie

Hon säger att hon är så himla bra utanför bloggen. Vrf inte visa det då ?  Har inget emot tjejen, men hon är en dålig förebild. Med så många läsare som hon har borde hon göra något bra eller ? Eller gillar Sverige och läsa om en tjej som är 15 och redan dricker sig full 3 gånger i veckan eller något ?


shululu

Önskar jag hade mer läsare buhu. :'( Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om i bloggen ? :)

Iallafall, Erik kom 3 igår -.-' Väldigt synd faktiskt eftersom han hade kunnat få Sverige och vinna, han hade en grym låt och är skitsöt dessutom. <3 Men Anna Bergendahl som vann hade en fin låt, synd att det inte brukar gå så bra för lugna låtar då. Asså låten är underbar, men inget speciellt enligt mig. Absolut inget som kan jämföra sig med Alexander Rybacks speciella låt ;]



Grymma grejjor

       

1. Britney Spears Fantasy, luktar sjuuukt gott (romantisk kiwi, vit choklad och jasmin). Min favoritparfym! <3 
                              
 2.  Loreal Studio Hot Straight Värmeskydd. Luktar gott, håret blir lent, finns och köpa på massa affärer, billig ( runt 50-60 kr tror jag ).
                                                                                                                              


Melodifestivalen - Final

Ska titta på melodifestivalen kl. 20.00. :) 
Rätt spännande faktiskt, vem tror du vinner ? Själv hoppas jag Erik Saade vinner isf, haha, eller jag vet inte, många är väldigt duktiga. Men jag hoppas verkligen inte Pernilla eller Jessica vinner, gillar inte låtarna.
 
                       
                                                                      ERIC SAADE    

 


Välkommen (:

Första inlägget haha. Skriver väl sen, ska bara försöka fatta hur allt funkar -.-' <3


RSS 2.0