01.27

Ska lägga mig nu ♥

kolla.tv

Tänkte tipsa er om en grej. Gå in på www.kolla.tv och där kan du skapa en egen tevetablå eller va det nu heter. Bra för er som gillar o glo på teve eller för er som lätt missar era favoritprogram (som jag). (:
Där kan man snabbt kolla om det är några bra filmer som går, om det är matcher och så. Finns t.o.m för vissa utländska kanaler.

Och när vi ändå snackar teve så är jag besviken, det verkar som att det inte kommer va en enda bra film idag.

Komentera ?

Asså jag vet att ni läser och så, det ser jag på statistiken, men det är så tråkigt att ni aldrig komenterar :(
SÅ KOMIGEN KOMENTERA ! :D <3

Ikväll så såg jag förresten att en asmysig film kommer, Systrar i jeans Kl. 21.00, kanal 5. Se den ! Jag läste böckerna och såg filmerna för aslänge sen, men filmen är nice. (Y) Och fina Blake Lively från Gossip Girl är med, haha söta America Ferrera (Ugly Betty) och Alexis Bledel från typ Gilmore Girls.


Snart cyklar jag 4 km + 4 km

Snart cyklar jag till ett 45 minuters spinningpass, och sen cyklar jag tillbaka som vanligt. Gissa om jag kommer va död efter.

Men vi hörs sen ciao

Victorias bröllop

Sitter förresten och tittar på Victoria och Daniels bröllop. Han höll ett jättegulligt tal. Dom är ett asgulligt par faktiskt, fast Daniel ser så mkt bättre ut när han inte är så tillfixad, asså när han får va gym-Daniel. ;)

Asså jag venne om jag är för monarkin eller inte. Det är ganska fint. Men jag tycker iaf att det är idiotiskt att slösa så mycket pengar på asdyra tallrikar och sånt skit. Varför inte köpa på ikea ? Billigt och bra. Och resten kan dom sänka till fattiga och hemlösa. Men nä nä. Silvertallrikar dom högst använder 3 gånger är ju mycket viktigare ? Right ?

Body Shop

Har en klasskompis som alltid har med sig bodyshops jordgubbs body butter med sig. Den luktar helt underbart. Brukar alltid så avundsjuk eftersom närmaste Body Shop ligger 75 km härifrån typ, och jag venne vart exakt den ligger? Men va på det stället idag eftersom mamma skulle fixa nåt och gissa vad jag ser ? En Body Shop affär :D
Jag skrek : MAMMA VI SKA IN DÄR NUUU !
När jag visade henne deras body butter, i alla olika dofter ville hon också köpa en, hah. Men vi palla inte betala typ sammanlagt 320 kronor för 2 krämer -.-'
Fast det var rea på 2 dofter, blåbär och mandel (Y)  Så vi betala 170 kr för dom 2 ist. Så nu är äntligen den här godingen min ! ♥


Träningsvärk

Jag är så jäkla bra, igår och i förrigår så cykla jag ungefär 4 km till ett styrkepass, och efter passet så cykla jag hem. Har träningsvärk som f*n (:
Btw, så såg jag världens konstigaste fågel, sånna fåglar brukar la inte sitta på träd i sverige ? :o
Såg ut som en apa först. hahhaha x)


CooLaStE fLiNgOrNa ! (och godaste)


Ny design

Ny design, vad tycks ? (:
Tog den från typ en tjejs blogg (asså man fick ta den) för jag är extremt dålig på sånna där koder och stilmallar och sånt.
Ifall nån undrar så betyder Amor vincit omnia, kärlek övervinner allt.

Amaaagaad

Jag och mina fantasifulla rubriker (Y)

Om ni komenterar så skriver jag 4 inlägg imorn :*
Orkar inte idag, ska lyssna på musik och dansa framför spegeln. (a) <3






söndag, inget gossip girl

Inget Gossip Girl längre :( Får hoppas dt kmr i höst typ.
Ajaä är glad ändå, jag är skitglad, skolavslutning om 5 dagar typ :D:D:D:D:D:D <3<3<3<3<3


21.14


Jordgubbar och 25 mattetal...

Sitter och gör matteläxa och äter jordgubbar. Min bok blir rosa :D HAHAH. Sry för dålig uppdatering, kan inte hjälpa att jag inte har lust att sitta vid datan när det är så fint ute ! :*

RSS 2.0